Vlonderafdekking Alkira (binnenkort in ons assortiment)

€0,00

Omschrijving

Binnenkort leverbaar door Zwembad-DHZ: de Alkira vlonderafdekking.

 

Het concept van de vlonderafdekking heeft de harten veroverd van eigenaren van zwembaden die hun zwembad willen beveiligen, maar die de algehele esthetiek van het tuinontwerp niet willen opofferen.

Het nieuwe Alkira-systeem, ontwikkeld door het Franse team van experts, is slim ontworpen om uw tuin de paar vierkante meters terug te winnen die verloren zijn gegaan bij het bouwen van een zwembad, door een vlonder over het zwembad te schuiven.

Deze 2-in-1 oplossing is niet alleen een functionele (isolerende) zwembadafdekking, maar ook een volledig robuust en functionerend terras.

Er worden hoogwaardige houtsoorten toegepast: stabiel, robuust en gegarandeerd voor 25 jaar die afkomstig zijn uit ecologisch verantwoorde bossen.

Keuze uit vijf verschillende kleuren Lameo-composiethout – een hoogwaardig composiethout, zeer resistent en zonder speciaal onderhoud

Of high-end tropische houtsoorten die gedurende een lange periode goed slijten.

Deze materialen van superieure kwaliteit maken het verschil, verbeteren het ontwerp van uw tuin en zwembad en zorgen tegelijkertijd voor een robuust terras en afdekking voor uw zwembad

Het houten dek wordt gemonteerd op een aluminium constructie die een gewicht van ca. 250 kg/m2 kan dragen. Polyamide wielen zijn gekozen vanwege hun gebruiksgemak bij het rollen van het dek. Wanneer het volledig is geïnstalleerd, bent u slechts 20 cm hoger dan de grond wanneer u op uw nieuwe zwembaddek staat.

Een optionele gemotoriseerde aandrijving (met zonnepanelen) is mogelijk.

Veiligheid is de sleutel tot het ontwerp, het dek kan daarom ook worden vergrendeld

Details

Geen details bekend voor dit product.