Nieuwbouw / Onderhoud / Reparatie

Image

  Nieuwbouw

  Het realiseren van een zwembad is een unieke reis. Van concept naar realisatie is een omvangrijke weg van keuzes maken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! Wij snappen dat dit soms verwarrend kan zijn en helpen u dan ook graag om hierin te adviseren.

  Met onze jarenlange ervaring in het  plaatsen van zwembaden, zowel HDPP als bouwkundig, kunnen wij het complete proces voor jou uit handen nemen.

  Neem contact op via onze contactpagina of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies. Een van onze medewerkers zal samen met jou de wensen bespreken.

  Image

  Onderhoud

  Ieder zwembad heeft onderhoud nodig. Want alleen met het juiste onderhoud kunt u optimaal genieten van uw zwembad en worden onverwachte problemen beperkt. Het op een juiste manier laten uitvoeren van onderhoud is dan ook essentieel.

  Laat het onderhoud van uw zwembad dan ook uitvoeren door Zwembad-DHZ. Hiermee bent u verzekerd van de juiste materialen en werkwijze.

  Wilt u toch liever zelf het onderhoud uitvoeren, maar heb je specifieke vragen of onderdelen nodig? Neem contact op, wij helpen u graag.

  Image

  Reparatie

  Mocht het dan toch zover komen dat er een reparatie aan uw zwembad moet worden uitgevoerd? Zorg dan dat je hiervoor de juiste materialen en kennis gebruikt.

  Wij geven onafhankelijk advies, omdat wij niet gebonden zijn aan bepaalde leveranciers. Hierdoor ontvang je ten alle tijden het beste advies omtrent reparaties.

  Weet je welke materialen je nodig hebt? Kijk dan eens in onze webshop. Wij leveren nagenoeg alle materialen van gerenommeerde merken. Staat het benodigde artikel er niet bij? Wij kunnen nagenoeg alle materialen voor jou bestellen.

  Wil je de reparatie toch liever aan ons uitbesteden? Dan kan dat natuurlijk ook! Neem contact op via onze contactpagina of bel 06-39012895 en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in.

  Image