Pomaz Pools ovaal 8.20 mtr x 4,20 mtr 1,5 mtr / 44m3 inhoud

€3.268,00

Beschikbaar via nabestelling

Pomaz Pools:
  • ovaal 8,20 mtr x 4,2 mtr x 1,5 mtr
  • 44m3 inhoud
  • Vuurverzinkt, meermalig gelakte staalwand
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Om op te zetten of in te graven
  • Kunststof onder en boven profielen
  • Kwalitatieve blauwe PVC liner in 0,6 mm dikte
Wordt geleverd zonder pomp en overige toebehoren. Prijs is excl transport. Wilt u het monteren laten doen door Zwembad-DHZ neemt u dan contact met ons op.  
On Backorder

Omschrijving

Een Pomaz Pool is een zwembad wat is opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand. Leverbaar in rond, ovaal en 8-vorm in diverse maatvoeringen. De kwaliteit van de Pomaz Pools (excl. kinderbaden) maakt het mogelijk de baden ook in te graven. Op deze manier kunt u een professioneel bouwkundig bad imiteren. Als er ingegraven gaat worden dient er rekening gehouden te worden met een juiste betonplaat waar het bad op geplaatst wordt. Rondom dient het bad aangevuld te worden met gestabiliseerd zand. Het 8-vorm bad wordt geleverd inclusief gegalvaniseerde draagconstructie welke het bad in model brengt. De ovale baden dienen voorzien te worden, aan de lange zijden, van steunmuren om de vorm te verkrijgen.

Voor de Pomaz Pools is als lijst een fraaie en passende Pomaz Nature Stone randafwerking leverbaar. Aansluitend kan gekozen worden voor een aansluitend of juist contrasterend terras. De baden met een diepte van 120 cm worden geleverd met een wand- en foliedikte van 0,6mm. De baden met een diepte van 150cm met een wanddikte van 0,8mm en een foliedikte 0,6mm.

Liners (de folie) zijn voorzien van liner-track profiel. Bodem- en handprofielen van zware kunststof, zonder scherpe kanten, exact in elkaar passend. Ronduit het beste prefab-zwembad!

Details

Gewicht 110 kg