Aquadolphin magnesium elektrolyse EVOBASIC-20 gr/h (zwembad tot 70m3)

€1.263,00

Beschikbaar via nabestelling

Zwembad-DHZ zal vanaf 2022 een partner zijn van Aquadolphin. Binnenkort zijn er diverse systemen te zien in onze nieuwe zwembad-winkel  in Barendrecht
On Backorder

Omschrijving

MAGNESIUM ELEKTROLYSE

Waarom wordt zout of magnesium gebruikt voor zwembaden?

Zuiver en helder water is onontbeerlijk voor zwembaden. Optisch kan water er perfect uitzien maar eigenlijk tal van bacteriën bevatten. De bedoeling van desinfecteren met mildzout-elektrolyse is eigenlijk de algen en bacteriën te bestrijden en daarnaast het water te filteren. Zout-elektrolyse is een zeer goed alternatief voor gebruik van chloor en geeft u een lichtzout en chloorarm zwembad. het zwembadwater voelt hierdoor zachter aan door het gebruik van zwembadzout zonder toevoegingen.

Door deze toepassing kunt u uw zwembadwater op een natuurlijke wijze behandelen en is desinfectie met vloeibaar chloor of tabletten niet meer nodig. Door toepassing van zout-elektrolyse of magnesium elektrolyse kunt u de kwaliteit van uw zwembadwater verhogen op het gebied van desinfectie, onderhoud en het gebruik van chemicaliën terug brengen.

Bij zout-elektrolyse bevat het zwembadwater slechts 4 gram zwembadzout of Magnesium/ liter, daarin tegen bevat zeewater 35-40 gram zout / liter. hierdoor zal het water zachter aanvoelen en is tevens goed voor de huid en geeft geen rode ogen meer. Door toevoeging van zout en elektrolyse zal de groei van algen en bacteriën geremd worden en uw zwembad langer helder blijven.

Het toepassen van chloor was lange tijd de traditionele methode om op een eenvoudige manier het water in zwembaden schoon te houden. Maar: chloor heeft veel nadelen. De typische chloorlucht, de effecten op huid, haar en ogen en de gevaren van chloorgasvorming om er een paar te noemen. Aquadolphin brengt sinds 2005 met succes alternatieven op de markt. Het komt erop neer dat het chloorgehalte minimaal is, en er gewerkt wordt met zout-elektrolyse. Een methode die sinds de introductie zeer positief is ontvangen in binnen- en buitenland. Daarnaast bieden wij nu ook een nieuwe en veelbelovende techniek, gebaseerd op de toepassing van zwembadzout met magnesium elektrolyse. Door deze toepassing zal het water nog zachter aan voelen en tegelijkertijd therapeutisch zijn voor uw huid.

Details

Gewicht 2 kg