Image

Projecten, onderhoud en renovatie

   Gestart met nieuw zwembad.

   mei  2024

   Vandaag gestart met wederom een nieuw zwembad. Deze keer in Gouda. De fundatie inclusief hijpalen zijn alvast door de klant gedaan.

   Het wordt een bouwkundig bad met iso-stone bouwblokken, alkorplan folie en een coverseal.

   Je kan het bouwproces volgen op ons instagram-kanaal ZwembadDHZ

   ImageImage

   Wel of geen winterafdekking......

   april 2024

   Het zwemseizoen is  weer begonnen, we zijn al menig zwembad weer aan het opstarten. Een goede gelegenheid om te laten zien of een winterafdekking nut heeft.

   Beide zwembaden zijn zonder overwinteringsvloeistoffen in het water winterklaar gemaakt, echter het bovenste  zwembad had een veiligheidsafdekking en de onderste niet. Het verschil is duidelijk.

   Dus buiten het feit dat een winterafdekking er gewoon netjes uitziet tijdens de winterperiode, heeft het zeker invloed op de kwaliteit van het water en de makkelijkere opstart ervan.

   Heeft u interesse in een afdekking, neem dan contact met ons op.

   ImageImage

   Warmtepompen steeds meer in trek

   april 2024

   Het eerste kwartaal is al weer voorbij en we kunnen constateren dat warmtepompen steeds aantrekkelijker worden voor zwembad-eigenaren. Dit jaar heeft Zwembad-DHZ er al weer diverse geplaatst, meestal als vervanging voor een warmtewisselaar (op gas). En heeft de klant zonnepanelen, dan zijn de gebruikskosten te verwaarlozen.

   De Mr. Silence van Aquaforte heeft grote voorkeur bij Zwembad-DHZ. Door hun goede rendement, gebruiksgemak en mooie uitstraling een aanwinst voor uw zwembad!

   ImageImage

   Installatie Aquadolphin magnesium waterbehandeling

   april 2024

   Deze klant had een plungepool met technische installatie laten bouwen door een zwembadbouwer.  Echter voor een magnesium waterbehandeling werd Zwembad-DHZ ingeschakeld.

   Zwembad-DHZ is inmiddels al een paar jaar dealer van Aquadolphin. Na een paar uur werk was alles geinstalleerd en werkend opgeleverd.

   Image

   Vervangen lamellenafdekking door Soldeck polycarbonaat solar lamellen

   maart 2024

   Een nieuwe klant van Zwembad-DHZ had gevraagd om een offerte om de versleten lamellenafdekking te vervangen.

   Soldeck had de voorkeur qua prijs en kwaliteit. Na goedkeuring van de offerte is de afdekking vervangen naar volle tevredenheid.

   De oude lamellen zijn netjes afgevoerd doorZwembad-DHZ

   Image

   Plaatsing zonnepanelen voor zwembad-installatie

   februari 2024

   Een zwembad kost nu eenmaal veel energie: voor de zwembadpomp, warmtepomp, jetstream etc.

   1 van de besparende oplossingen is een stand-alone zonnepanelen installatie. Het mooi aan deze installatie is dat deze ook een accupakket heeft om energie op te slaan. En mocht er te weinig zon zijn en de accus's zijn leeg, schakelt het systeem automatisch over op netspanning.

   Zwembad-DHZ levert en installeert deze. Dus met de juiste energiebesparende apparatuur in combinatie met onze zonnepanelen bespaart u veel voor uzelf en het milieu!

   ImageImage

   Vervangen Roldeck lamellen-dek

   januari 2024

   Al langere tijd levert en vervangt Zwembad-DHZ lamellenafdekkingen van Roldeck. Zo ook bij deze klant.  Na een eerste bezoek en offerte kregen we de opdracht.

   U ziet hier de Roldeck Transparant blauwe solar afdekking. U kunt alle informatie zien op de website van Roldeck : www.roldeck.com  Ook kunnen we de samples opsturen van zowel de PVC als polycarbonaat lamellen, en uiteraard langskomen voor een gesprek en offerte op maat.

   Dus, bent u ook geintereseerd in de afdekkingen van Roldeck, neem dan contact met ons op.

   ImageImage

   Plaatsing Hanna Pool Controller

   januari 2024

   Sinds 2023 zijn we officieel dealer van de Hanna zwembad productenlijn.

   Zwembad-DHZ is groot voorstander van hun buffervloeistoffen, verpakt in handige zakjes die eenmalig gebruikt worden. Hierdoor nooit een te oude en afwijkende buffervloeitstof meer. En zeer prijsgunstig!

   Bij deze klant hebben we de Hanna Pool Controller geplaatst, als vervanger voor de UV lamp en handmatige dosering.

   Het zwembadwater zal nu altijd op orde zijn!

   Image

   Bouwkundig zwembad met OKU bouwblokken

   december 2023

   Ook in de winterperiode gaat het  bouwen van zwembaden gewoon door bij Zwembad-DHZ!  Voor het eerst hebben we gebruik gemaakt van de OKU bouwblokken. Deze hebben een PS80 harde binnenkant. Dit is beter beschermd tegen stoten en beschadigingen.

   Neem eens een kijkje in onze webwinkel onder "zwembaden" en bekijk de prijzen en voordelen van deze blokken.

   ImageImage

   Zwembad-DHZ bezoekt de zwembadbeurs in Barcelona

   november 2023

   Na een seizoen hard werken hebben alle medewerkers van Zwembad-DHZ de zwembadbeurs bezocht in Barcelona. Een leuke interessante beurs waar we veel nieuwe produkten hebben gezien en oude bekenden zijn tegengekomen.

   Image

   Leveren en plaatsen van veiligheidsafdekking

   december 2023

   Om ook dit zwembad netjes de winter te laten doorkomen heeft Zwembad-DHZ deze veiligheidsafdekking geleverd en geplaatst. Een handmatige oprolzwengel was onderdeel van de levering.

   Heeft u interesse in een veiligheidsafdekking, neem dan contact met ons op.

   ImageImage

   Plaatsing Coverseal

   oktober 2023

   Zwembad-DHZ is 1 van de weinige zwembadbedrijven die een coverseal mag aanbieden en plaatsen in Nederland. Inmiddels hebben we er al 30+ geplaatst.

   Deze keer in Vogelenzang.

   Heeft u interesse in een Coverseal, neem dan contact met ons op.

   ImageImage

   Levering van veiligheidsafdekking voor half-ingegraven zwembad

   september 2023

   Om dit zwembad netjes de winter te laten doorkomen heeft Zwembad-DHZ deze veiligheidsafdekking geleverd. Na de afdekking ingemeten te hebben heeft de klant de afdekking zelf geplaatst.

   Heeft u interesse in een veiligheidsafdekking, neem dan contact met ons op.

   ImageImage

   Afwerking van lamellen-nis bij IsoStone zwembad

   juli 2023

   De afwerking boven een lamellen-nis kan lastig zijn. Zwembad-DHZ maakt hiervoor een RVS316 frame die in 1 keer op de rand kan worden geplaatst. Het frame is voorzien van geleiderollen voor de lamellen. Daarna kunnen de randtegels erop en een afwerking, in dit geval hardhout.

   Heeft u interesse in dit frame, neem dan contact op.

   ImageImage

   Plaatsen HDPP zwembad van Poolnia in Hellevoetsluis

   juni 2023

   Regelmatig leveren en plaatsen we HDPP zwembaden. Wij laten deze dirrect bij de fabrikant op maat maken, zonder tussenhandel. Hierdoor zijn de prijzen scherp en de kwaliteit is on-overtroffen.

   Kijk maar eens op onze website voor meer info en de handige rekenmodule!

   Image

   Installatie Coverseal

   mei 2023

   Gemiddeld plaatst Zwembad-DHZ elke maand een Coverseal. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit top-produkt.

   Deze coverseal is geplaatst in Teteringen

   Image

   Vervangen kapotte warmtepomp

   Mei 2023

   Helaas was de warmtepomp kapot. Zwembad-DHZ heeft deze vervangen en na 2 uur was de klus afgerond

   Image

   Samenwerking tussen klant en Zwembad-DHZ

   April 2023

   Zwembad-DHZ richt zich ook op klanten die zelf, of gedeeltlijk zelf, een zwembad willen aanleggen: soms vanwege de kosten, soms omdat het gewoon mooi werk is! En wat is dan mooier dat u als klant alle informatie, materialen en andere diensten van Zwembad-DHZ kunt betrekken.

   In dit geval heeft de klant gekozen voor de IsoStone bouwblokken om de wanden van het zwembad te maken. Uiteraard komt er een Alkorplan folie in en als afdekking zal er een prachtige Coverseal geplaatst worden!

   Heeft u ook interesse in deze werkwijze dan kunt ook de seminar bijwonen die wij regelmatig geven

   Seminar zwembad bouwen | Zwembad DHZ (zwembad-dhz.nl)

   ImageImage

   Samenwerking tussen klant en Zwembad-DHZ

   April 2023

   Zwembad-DHZ richt zich ook op klanten die zelf, of gedeeltlijk zelf, een zwembad willen aanleggen: soms vanwege de kosten, soms omdat het gewoon mooi werk is! En wat is dan mooier dat u als klant alle informatie, materialen en andere diensten van Zwembad-DHZ kunt betrekken.

   In dit geval heeft de klant de betonen bak zelf gemaakt (met inbouwdelen geleverd door Zwembad-DHZ). De folie is vervolgens aangelegd door  Zwembad-DHZ en zal de klant alle grondwerk herstellen. Daarna zal Zwembad-DHZ de technische ruimte maken. En als afdekking zal er een prachtige Coverseal geplaatst worden!

   Een mooi voorbeeld van samenwerking!

   Heeft u ook interesse in deze werkwijze dan kunt ook de seminar bijwonen die wij regelmatig geven

   ImageImage

   Installatie Aquadolphin magnesium elektrolyse in sauna

   Maart 2023

   Zwembad-DHZ kreeg het verzoek om een bestaand zwembad in een sauna te voorzien van magnesium elektrolyse waterbehandeling.

   Magnesium is een natuurlijk desinfecterend middel, waardoor er minder chloor (of geen chloor) nodig is om het water schoon te houden. Dit kan leiden tot een vermindering van irritatie van de huid en ogen, evenals een vermindering van de geur van chloor. Ten tweede kan het gebruik van magnesium in plaats van chloor bijdragen aan een betere balans van pH-niveaus in het zwembadwater, wat kan helpen om schade aan het zwembad en de apparatuur te verminderen. Ten derde, magnesium heeft ook bewezen dat het een positief effect heeft op de gezondheid en kan bijdragen aan een betere huid- en haargroei. In samenvatting, magnesiumzwembaden kunnen een veiligere, gezondere en aangenamere zwemervaring bieden dan traditionele chloorzwembaden.

   ImageImage

   Plaatsen APF Pool Design veiligheidsafdekking

   Maart 2023

   Zwembad-DHZ levert en installeert een veiligheidsafdekkingen van APF Pool Design uit Frankrijk.

   Waarom een veiligheidsafdekking:

   1. Voldoet aan de Franse veiligheidsnorm NF P90-380
   2. Beschermd uw zwembad tegen vuil
   3. Zowel een zomer als winterafdekking
   4. De afdekking rust boven op de randtegels en zweeft dus boven het water. De robot kan dus gewoon zijn werk doen
   5. Standaard geleverd met een handzwengel en trekband

   APF veiligheidsafdekkingen | Zwembad DHZ (zwembad-dhz.nl)

   www.apf-pooldesign.com

   Image

   Opknappen technische ruimte

   Maart 2023 :

   Een technische ruimte heeft wel eens een opknapbeurt nodig. Zo ook bij deze klant en wij vinden het goed gelukt.....

   Alle bestaande apparatuur is hergebruikt (pomp, filter, dosering en warmtepomp)

   ImageImage

   Levering buffertanks voor collega-zwembad bedrijf

   Maart 2023 :

   Zwembad-DHZ doet ook B-to-B samenwerking: voor een collega zwembadbedrijf hebben we 2 buffertanks van elk 20m3 gemaakt en geleverd.

   Image

   Gestart met nieuwbouw bouwkundig zwembad

   Januari 2023 :

   Nadat we in het najaar van 2022 de heipalen hebben geplaatst door onze vaste partner Meijers-Heiwerken uit Papekop, zijn we deze week begonnen met uitgraven.

   Onze andere vaste partner Mos-Grondwatertechniek uit Heinenoord heeft weer voor de grondwaterontrekking gezorgd middels bronbemaling.

   ImageImageImage

   Technische ruimte in de maak

   Januari 2023 :

   Technische ruimte in de maak met FSP-zandfilterset en Sugar Valley zout-elektrolyse

   Image

   Buffertank 6m3 op lokatie gemaakt

   December 2022 :

   In samenwerking met een gerenommeerd zwembadbedrijf uit Zevenbergschenhoek heeft Zwembad-DHZ een buffertank op lokatie gemaakt voor een openbaar zwembad.

   De HDPP kunststof platen zijn op maat voorbereid en in de kelder in elkaar gelast tot een buffertank van 6m3. Wat nog volgt zijn de aansluitende leidingen monteren en  kan hij worden gevuld, getest en in bedrijf worden genomen.

   ImageImage

   Bouwkundig zwembad met witte folie

   Augustus 2021 :

   Plaatsing bouwkundig zwembad in Rotterdam met iso-stone blouwblokken en witte alkorplan folie

   ImageImageImage

   Nieuwbouw bouwkundig zwembad Numansdorp

   Mei 2022 :

   bouwkundig zwembad met alkorplan folie en Aquadeck lamellen afdekking.

   ImageImageImageImage

   Renovatie kunststof zwembad

   Mei 2022 :

   Renovatie van kunststof zwembad : plaatsing nieuwe trap en voorzien van alkorplan folie en aquadeck lamellen afdekking.

    

   ImageImageImage

   Nieuwbouw HDPP zwembad 

   Juli 2022 :

   Levering en plaatsing van poolnia zwembad in ridderkerk. 

   ImageImageImageImageImage

   Nieuwbouw zwembad

   augustus 2022 :

   start nieuwbouw bouwkundig zwembad met lamellennis in berkel en rodenrijs

   Image

   Plaatsing coverseal

   In deze video ziet u hoe wij een Coverseal bij een van onze klanten hebben geplaatst!

   Kijk op onze website bij afedekkingen/coverseal/reeds geplaatste coverseals voor meer schitterende foto's!

   Vervanging Starline apparatuur voor Sugar Valley

   Maart 2022 :

   Voor een vast klant  in Ridderkerk met een gedeeltelijk gedateerde waterbehandeling en besturing is deze door Zwembad-DHZ veranderd naar een Sugar Valley zout-elektrolyse systeem

   ImageImage

   Plaatsen van HDPE filtratiekast

   Maart 2022 : Zwembad-DHZ vervangt een bestaande filtratiekast voor een nieuw, zelfgemaakte filtratiekast van HDPE. Voorzien van Sugar Valley zoutelektrolyse.

   Renovatie zwembad

   Maart 2022 :

   Renovatie van een bestaand zwembad bij een vaste klant van Zwembad-DHZ in Klaaswaal. Hier ziet u dat de folie is geplaatst. De folie is van Alkorplan, type Prestige. Ook de slangen naar de technische ruimte zijn aangesloten.

   Image

   Plaatsing veiligheids-afdekking

   Oktober 2021 :

   Plaatsing van Securit veiligheidsafdekking op een plungepool (ook gemaakt en geinstalleerd door Zwembad-DHZ.

   Image

   Eigen fabricage plunge-pool

   Mei 2021:

   Plunge-pool gemaakt zoals de klant hem wilde : 3x4 mtr / 1,5 mtr diep / met zitbank en trap

   Deze is later geplaatst door Zwembad-DHZ in Hekelingen

   ImageImage

   Installatie nieuwe PPG filter-installatie met Sugar Valley zout-elektrolyse

   Juli 2021:

   Installatie nieuwe filter-installatie met Sugar Valley zout-elektrolyse en OSF automatisch vulsysteem. Lokatie Brielle

   Image

   Vervangen zand van Starline zandfilter met Vitro Sphere

   September 2016:

   Vervangen van filterzand voor vitro sphere voor een vaste klant in Nesselande

   Image

   Plaatsing van Pomaz Pool op Aruba

   April 2021:

   Plaatsing van een Pomaz pool 7.5x3.5x1.5 op Aruba, samen met de eigenaar van het appartement Urirama

   Image

   Installatie filter systeem met Pool Cop automaat

   juli 2021:

   Installatie van een Pool Cop besturings-unit op een nieuw filter. Lokatie Numansdorp

   Image

   Start nieuwbouw zwembad in Numansdorp

   mei 2020:

   Start van een nieuw zwembad in Numansdorp

   Image

   Plaatsen warmtepomp en vervangen liner

   2012:

   Plaatsen warmtepomp en vervangen liner in Barendrecht, 1 van de eerste projecten van Zwembad-DHZ

   ImageImage

   Plaatsing nieuw zwembad

   augustus-oktober 2022:

   Plaatsen nieuw bouwkundig zwembad in Berkel&Rodenrijs met iso-stone bouwblokken, aquadeck lamellen en alkorplan folie. Verwarming met mr. Silence warmtepomp en techniek met DAB-pomp. sugar valley zout-electrolyse en astral cantabric zandfilter

   ImageImageImageImage

   Ombouw tuinhuis naar jacuzzi

   juli 2020:

   Ombouwen van een tuinhuis naar een jacuzzi, voorzien van coating, 3 zitbanken met blower en filterinstallatie met doseersysteem. Lokatie Hilligersberg

   ImageImage

   Renovatie Zwembad

   November 2022:

   Dit zwembad was te laag geplaatst en ook verzakt (eerste foto).

   Zwembad-DHZ is gevraagd dit te herstellen : Door een nieuwe betonnen rand te maken op het kunststof bad en daarna te voorzien van blauwe Alkorplan-folie  komt het weer helemaal in orde!

   ImageImage

   Samenwerking tussen klant en Zwembad-DHZ

   April 2023

   Zwembad-DHZ richt zich ook op klanten die zelf, of gedeeltlijk zelf, een zwembad willen aanleggen: soms vanwege de kosten, soms omdat het gewoon mooi werk is! En wat is dan mooier dat u als klant alle informatie, materialen en andere diensten van Zwembad-DHZ kunt betrekken.

   In dit geval heeft de klant gekozen voor de IsoStone bouwblokken om de wanden van het zwembad te maken. Uiteraard komt er een Alkorplan folie in en als afdekking zal er een prachtige Coverseal geplaatst worden!

   Heeft u ook interesse in deze werkwijze dan kunt ook de seminar bijwonen die wij regelmatig geven

   Seminar zwembad bouwen | Zwembad DHZ (zwembad-dhz.nl)

   ImageImage

   Samenwerking tussen klant en Zwembad-DHZ

   April 2023

   Zwembad-DHZ richt zich ook op klanten die zelf, of gedeeltlijk zelf, een zwembad willen aanleggen: soms vanwege de kosten, soms omdat het gewoon mooi werk is! En wat is dan mooier dat u als klant alle informatie, materialen en andere diensten van Zwembad-DHZ kunt betrekken.

   In dit geval heeft de klant de betonen bak zelf gemaakt (met inbouwdelen geleverd door Zwembad-DHZ). De folie is vervolgens aangelegd door  Zwembad-DHZ en zal de klant alle grondwerk herstellen. Daarna zal Zwembad-DHZ de technische ruimte maken. En als afdekking zal er een prachtige Coverseal geplaatst worden!

   Een mooi voorbeeld van samenwerking!

   Heeft u ook interesse in deze werkwijze dan kunt ook de seminar bijwonen die wij regelmatig geven

   ImageImage

   Installatie Aquadolphin magnesium elektrolyse in sauna

   Maart 2023

   Zwembad-DHZ kreeg het verzoek om een bestaand zwembad in een sauna te voorzien van magnesium elektrolyse waterbehandeling.

   Magnesium is een natuurlijk desinfecterend middel, waardoor er minder chloor (of geen chloor) nodig is om het water schoon te houden. Dit kan leiden tot een vermindering van irritatie van de huid en ogen, evenals een vermindering van de geur van chloor. Ten tweede kan het gebruik van magnesium in plaats van chloor bijdragen aan een betere balans van pH-niveaus in het zwembadwater, wat kan helpen om schade aan het zwembad en de apparatuur te verminderen. Ten derde, magnesium heeft ook bewezen dat het een positief effect heeft op de gezondheid en kan bijdragen aan een betere huid- en haargroei. In samenvatting, magnesiumzwembaden kunnen een veiligere, gezondere en aangenamere zwemervaring bieden dan traditionele chloorzwembaden.

   ImageImage

   Plaatsen APF Pool Design veiligheidsafdekking

   Maart 2023

   Zwembad-DHZ levert en installeert een veiligheidsafdekkingen van APF Pool Design uit Frankrijk.

   Waarom een veiligheidsafdekking:

   1. Voldoet aan de Franse veiligheidsnorm NF P90-380
   2. Beschermd uw zwembad tegen vuil
   3. Zowel een zomer als winterafdekking
   4. De afdekking rust boven op de randtegels en zweeft dus boven het water. De robot kan dus gewoon zijn werk doen
   5. Standaard geleverd met een handzwengel en trekband

   APF veiligheidsafdekkingen | Zwembad DHZ (zwembad-dhz.nl)

   www.apf-pooldesign.com

   Image

   Opknappen technische ruimte

   Maart 2023 :

   Een technische ruimte heeft wel eens een opknapbeurt nodig. Zo ook bij deze klant en wij vinden het goed gelukt.....

   Alle bestaande apparatuur is hergebruikt (pomp, filter, dosering en warmtepomp)

   ImageImage

   Gestart met nieuwbouw bouwkundig zwembad

   Januari 2023 :

   Nadat we in het najaar van 2022 de heipalen hebben geplaatst door onze vaste partner Meijers-Heiwerken uit Papekop, zijn we deze week begonnen met uitgraven.

   Onze andere vaste partner Mos-Grondwatertechniek uit Heinenoord heeft weer voor de grondwaterontrekking gezorgd middels bronbemaling.

   ImageImageImage

   Technische ruimte in de maak

   Januari 2023 :

   Technische ruimte in de maak met FSP-zandfilterset en Sugar Valley zout-elektrolyse

   Image

   Buffertank 6m3 op lokatie gemaakt

   December 2022 :

   In samenwerking met een gerenommeerd zwembadbedrijf uit Zevenbergschenhoek heeft Zwembad-DHZ een buffertank op lokatie gemaakt voor een openbaar zwembad.

   De HDPP kunststof platen zijn op maat voorbereid en in de kelder in elkaar gelast tot een buffertank van 6m3. Wat nog volgt zijn de aansluitende leidingen monteren en  kan hij worden gevuld, getest en in bedrijf worden genomen.

   ImageImage

   Bouwkundig zwembad met witte folie

   Augustus 2021 :

   Plaatsing bouwkundig zwembad in Rotterdam met iso-stone blouwblokken en witte alkorplan folie

   ImageImageImage

   Renovatie kunststof zwembad

   Mei 2022 :

   Renovatie van kunststof zwembad : plaatsing nieuwe trap en voorzien van alkorplan folie en aquadeck lamellen afdekking.

    

   ImageImageImage

   Nieuwbouw HDPP zwembad 

   Juli 2022 :

   Levering en plaatsing van poolnia zwembad in ridderkerk. 

   ImageImageImageImageImage

   Nieuwbouw zwembad

   augustus 2022 :

   start nieuwbouw bouwkundig zwembad met lamellennis in berkel en rodenrijs

   Image

   Plaatsing coverseal

   In deze video ziet u hoe wij een Coverseal bij een van onze klanten hebben geplaatst!

   Kijk op onze website bij afedekkingen/coverseal/reeds geplaatste coverseals voor meer schitterende foto's!

   Vervanging Starline apparatuur voor Sugar Valley

   Maart 2022 :

   Voor een vast klant  in Ridderkerk met een gedeeltelijk gedateerde waterbehandeling en besturing is deze door Zwembad-DHZ veranderd naar een Sugar Valley zout-elektrolyse systeem

   ImageImage

   Plaatsen van HDPE filtratiekast

   Maart 2022 : Zwembad-DHZ vervangt een bestaande filtratiekast voor een nieuw, zelfgemaakte filtratiekast van HDPE. Voorzien van Sugar Valley zoutelektrolyse.

   Installatie nieuwe PPG filter-installatie met Sugar Valley zout-elektrolyse

   Juli 2021:

   Installatie nieuwe filter-installatie met Sugar Valley zout-elektrolyse en OSF automatisch vulsysteem. Lokatie Brielle

   Image