Image

Bouwkundige zwembaden

  Bouwkundige zwembaden

  Zwembad-DHZ heeft al jaren ervaring in het bouwen van bouwkundige zwembaden. Dit doen wij door gebruik te maken van Iso-Stone bouwblokken. Het voordeel hiervan is dat qua vorm en indeling alles mogelijk is. Met de Iso-Stone bouwblokken is het zwembad ook gelijk geisoleerd.

  Een bouwkundig zwembad wordt voorzien van Alkorplan zwembadfolie die ter plaatse wordt aangebracht.  Deze folie is leverbaar in een aantal kwaliteiten en kleuren, waardoor er altijd een goede keuze mogelijk is.

  Met de randtegels van Ceragres wordt dit zwembad geheel naar uw eigen smaak afgewerkt.

  Als afdekking adviseren wij een lamellenafdekking van Aquadeck of een Coverseal. Beide hebben hun voor- en nadelen: graag lichten wij dit toe.

  Wij adviseren u over de diverse  waterbehandelings-systemen, verwarming en eventuele andere opties zoals een jetstream of glijbaan.

  Samen met u maken we een ontwerp die past bij uw budget en passend voor uw tuin. Wilt u bepaalde werkzaamheden zelf doen om kosten te besparen, of omdat u dat gewoon leuk vind? Geen probleem, samen bouwen wij aan uw droom!

  In onze winkel hebben we voorbeelden van de Iso-Stone bouwblokken, zwembadfolie, Aquadeck lamellenafdekkingen, waterbehandelings-systemen, warmtepompen etc.

  Dus kom eens langs in onze winkel en zet de eerste stap naar uw eigen zwembad.

  Tot snel!

  ImageImageImage
  Vraag uw offerte aan via
  info@zwembad-dhz.nl